bolji uvjeti

Nakon 30 godina više neće čekati dokumente u sobi od 10 kvadrata

Foto: VG Danas
Nakon 30 godina više neće čekati dokumente u sobi od 10 kvadrata
04.02.2015.
u 12:00

Cijela investicija preuređenja zgrade je vrijedna 7 milijuna kuna, mijenjat će se instalacije i fasada, a nadogradit će se i jedan kat
Pogledaj originalni članak

Nakon 30 godina čekanja velikogorička policija napokon će dobiti obnovljenu i suvremeniju zgradu.

Radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u Ulici Matije Magdalenića nužni su zbog dotrajalosti instalacija i materijala, ali i zbog većeg obima posla.

– Povećanje posla inicirano je širenjem i porastom stanovništva grada i općina. Rekonstrukcija i adaptacija obuhvaća zamjenu sve infrastrukturne mreže, omogućavanje pristupa osoba s invaliditetom, ali i nadogradnju jednog kata– poručili su iz Policijske uprave Zagrebačke.

Radovi na zgradi trebali bi trajati godinu dana, a nakon toga u povijest odlazi čekanje Velikogoričana u prostoriji od 10 četvornih metara, koja je u staroj zgradi bila namijenjena strankama, ali i skučene prostorije za službenike. Investicija vrijedi sedam milijuna kuna, a u policiji se nadaju da će novi prostori biti na ponos 6. po veličini grada u Hrvatskoj.

Tijekom godine dana Velikogoričani će sve poslove, poput obnove osobnih dokumenata, moći obavljati u prizemlju zgrade gradske uprave kamo je preseljen upravni dio postaje s pet šaltera.

Referada za oružje, vozni park i policijski djelatnici bit će privremeno u Vukomeričkoj ulici.

– Mi smo doista mala uprava, imamo i prometnu policiju, upravni odjel, ekipe za očevid, dok npr. I., II. i III. postaja nemaju takav opseg. Mislim da će nove prostorije utjecati na radni elan zaposlenika– poručio je za VgDanas Kristijan Suša, načelnik PP Velika Gorica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:25 04.02.2015.

bdp raste!!!!!!!!!!