PRIČA IZ DUBRAVE

Najljepša priča dana: Izgubila novčanik s cijelom plaćom, ali onda u priču ulaze dobri ljudi

Najljepša priča dana: Izgubila novčanik s cijelom plaćom, ali onda u priču ulaze dobri ljudi
09.01.2022.
u 20:00
- I da to je Dubrava možda smo vatreni ali nam je srce kao nigdje drugdje. - stoji u objavi
Pogledaj originalni članak

Da dobrih ljudi još itetkako ima uvjerila se jedna stanovnica zagrebačke Dubrave. U Facebook grupi "Dubrava" podijelila je tužnu priču sa predivnim završetkom.

Naime, prilikom posjete tržnici izgubila je novčanik sa cijelom plaćom, no onda se u priču uključuju dobri ljudi. Članica grupe odlučila je stoga podijeliti svoju priču i usput pohvaliti kvart koji nije tako često na dobrom glasu.

- Moram napisati nešto o Dubravi. Toj Dubravi koja je na lošem glasu. Danas sam na placu izgubila novčanik sa skoro cijelom plaćom. I dok sam ga u suzama tražila svi koji su se zatekli tamo su ga tražili sa mnom. Netko na parkiralištu, netko po plaću uglavnom hvala svima na pomoći. Nisam ga našla i u suzama otišla doma. Ali imala sam šta vidjeti kad sam došla doma. Gospodin koji je našao novčanik je pogledao adresu sa osobne i došao mi doma vratiti izgubljeno sa svim dokumentima i novcima. - piše u objavi koja je u kratkom vremenu prikupila more pozitivnih reakcija.

Foto: Screenshot Facebook

- Moju sreću Vam dragi susjedi ne mogu opisat. I da to je Dubrava možda smo vatreni ali nam je srce kao nigdje drugdje. Ponosna na nas, na naše Bad Blue Boyse, na najveći broj djece u cijelom Zagrebu. Neka pričaju šta hoće ali mi se držimo zajedno! - stoji u objavi, a u komentarima su se s ovim zaključkom složili i brojni drugi članovi grupe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IG
igorl
09:56 10.01.2022.

Zasto netko nosi cijelu placu u keshu sa sobom? Zasto netko uopce "dize" toliko kesha?

AN
Anezka
07:12 10.01.2022.

Lijepo da je sretan završetak, ali dobro kakve veze imaju bad blue boysi s tom pričom?? Osim ako je čovjek koji joj je ga je našao pripadnik bad blue boysa, ali i onda to baš nema veze. Ja isto tako znam priču da su na stadionu u wc-u nađeni novci pa nalazniku nije palo na pamet da ih vrati-toliko o bad blue boysima.

Avatar drug Joža
drug Joža
21:42 09.01.2022.

Draga gospođo, imate sreće da taj novčanik nije našao netko od nacionalnih manjina Dubrave ili još gore neki hadezeovac.