kvartoteka u španskom

Na tribini danas šefica Ureda za socijalnu zaštitu. Pitajte što želite

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Na tribini danas šefica Ureda za socijalnu zaštitu. Pitajte što želite
07.04.2016.
u 08:00
Pročelnici Višnji Fortuni pitanja možete postaviti izravno na tribini od 18.30 sati, ali i ranije, na telefonski broj 01 6300 455 i mail gradska@vecernji.net. Kvartoteka je na Trgu 101. brigade 51
Pogledaj originalni članak

Zabava u kojoj su prošlog vikenda uživali stanovnici Vrbana seli se u Špansko. Već danas Zagrepčani će, u sklopu Kvartoteke koju organiziraju Soundset Plavi, Večernji list i Grad Zagreb, moći saznati sve o dijabetesu, jer je Svjetski dan zdravlja.

I humanitarne karaoke

Na Kvartoteci se, na Trgu 101. brigade 51, od 18.30 sati održava i Večernjakova tribina, na kojoj gostuje i pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, kojoj će okupljeni moći postaviti pitanja

Sve što ih zanima Zagrepčani danas do samog početka Večernjakove tribine mogu pitati i na mail adresi gradska@vecernji.net ili na telefonski broj 01 6300 455.
A današnji dan, osim za tribinu, bit će rezerviran i za edukaciju o zdravlju. Budući da se bliži upravo Svjetski dan zdravlja, u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” govorit će se o dijabetesu, a ponovno će se pomagati i onima u potrebi. Humanitarne karaoke pjevat će se u Španskom, i to za socijalnu samoposlugu, za koju će sponzor Labud donirati robu u vrijednosti 50 kuna za svaku otpjevanu pjesmu. U kvartu na zapadu grada nastupit će i učenici, sudionici tamošnjeg Talent showa, a u subotu je na rasporedu koncert benda Vindon Havin s gostima iznenađenja.

Štandovi s hranom i pićem

Na Kvartoteci, osim glazbom i edukacijom, danas i u subotu moći ćete se zabaviti i na brojnim radionicama te ostalim sadržajima na Trgu 101. brigade, na kojem će se smjestiti i štandovi s hranom i pićem. Program Kvartoteke, koja donosi zabavu u svaki dio grada, nakon Španskog ide na istok, i to u Dubravu, a program će ukupno trajati deset tjedana.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:18 07.04.2016.

Žena i Ja imamo vrlo male penzije, kao stvorene za dobivanje socijalne pomoći! Kako sam operirao kičmu, potreba za autom je velika! I žena je u Invalidskoj penziji! Škoda stara dvadeset i dvije godine, vrijednosti tisuću-dvije KN razlog je što ne mogu dobiti nikakvu pomoć!? Činjenica, koju žena nije htjela ni poslušati, da sam skoro nepokretan bez automobila, ništa nije pomogla! Vi imate auto, pa vi imate auto itd. Ljudi voze deset puta skuplje bicikle! No, ja iako sam radio 39 godina i žena, nemamo nikakva prava radi prastare Škode' Nije li to sramota?