Pomagat će građanima

Na blagdan Svih svetih i Dušni dan cjelodnevna dežurstva djelatnika Gradskih groblja

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Ilustracija
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Građani u koloni čekali organizirani prijevoz do groblja Mirogoj
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Od ranog jutra građani Šibenika kupovali cvijeće prije odlaska na groblje
30.10.2019.
u 14:05
Tijekom predstojećih blagdana naši će zaposlenici biti cijele dane na usluzi građanima u pružanju svih potrebnih informacija o pristupu i kretanju po grobljima, te o svim drugim pitanjima od interesa građana kako bi obilazak počivališta pokojnika protekao u najboljem redu, kaže direktor Gradskih groblja Patrik Šegota
Pogledaj originalni članak

Tijekom blagdana Svih svetih i Dušnog dana djelatnici Gradskih groblja dežurat će na svim grobljima kako bi građanima davali potrebne informacije te pružili pomoć u pristupu i prijevozu posebno osobama s teškoćama u kretanju, priopćeno je iz zagrebačkih Gradskih groblja.


 

Podružnica Gradska groblja skrbi i upravlja s 28 groblja na području Grada Zagreba. Kako bi se građanima posebno u te dane osigurale sve potrebne informacije i usluge iz djelokruga rada Gradskih groblja, voditelj Podružnice Patrik Šegota odredio je da se u petak, 1. i u subotu, 2. studenoga 2019. godine osiguraju cjelodnevna dežurstva svih timova Gradskih groblja s voditeljima službi i voditeljima odjela groblja.

– Tijekom predstojećih blagdana naši će zaposlenici biti cijele dane na usluzi građanima u pružanju svih potrebnih informacija o pristupu i kretanju po grobljima, te o svim drugim pitanjima od interesa građana kako bi obilazak počivališta pokojnika protekao u najboljem redu. Isto tako naši dežurni djelatnici na svim gradskim grobljima bit će na pomoći svima onima s otežanim kretanjem da, gdje god to bude moguće, našim prijevoznim sredstvima ti građani lakše dođu do mjesta gdje će položiti cvijeće i zapaliti svijeću – rekao je direktor Gradskih groblja Patrik Šegota.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.