Peticija

Most u Velikoj Gorici prikupljao potpise za inicijativu Vodu u Ustav, stigao i Grmoja

Most prikupljao potpise za inicijativu 'Vodu u Ustav'
Most prikupljao potpise za inicijativu 'Vodu u Ustav'
11.09.2019.
u 18:58
- Svaki pojedinac u Hrvatskoj ima pravo na pitku i čistu vodu! Ne smije se dopustiti privatizacija javne opskrbe vodom, poručuju iz Mosta.
Pogledaj originalni članak

Most nezavisnih lista pokrenuo je inicijativu kojom želi Ustavom zaštititi vodu kao osnovno ljudsko pravo i javno dobro.

- Svaki pojedinac u Hrvatskoj ima pravo na pitku i čistu vodu! Ne smije se dopustiti privatizacija javne opskrbe vodom, mora ostati neprofitna javna služba, jer vodne resurse treba zauvijek čuvati kao opće dobro pod posebnom zaštitom Republike Hrvatske - poručuju iz Mosta.

Most prikupljao potpise za inicijativu

A u srijedu je u Velikoj Gorici Most prikupljao potpise za spomenutu inicijativu 'Vodu u Ustav'. Podršku je pružio i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

- Prikupljanje potpisa ide odlično, a u Veliku Goricu sam stigao kako bih podržao stranačke kolege - poručio je Grmoja.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
Starotopoljanin
20:46 11.09.2019.

vodu ,narodu ,zastititi ju,jer ona je nase bogatstvo,nisam pristasa mosta ,ali dobro je sto su poveli kampanju za dobrobit puka.samo jedno hocu reci da mi u hrvatskoj,koji obilujemo sa vodom ,placamo toliko skupo tu nasu vodu ,zbog cega.jedna spanjolska,koja je u oskudici sa vodom jeftnija je od nas za cetrdeset posto.

Avatar navijač
navijač
11:08 12.09.2019.

Svatko normalan se mora složiti s tim.