Klub zastupnika SDP-a

Matej Mišić: Treba normalizirati tramvajski promet, ljudi na stajalištima čekaju po 20 minuta

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Matej Mišić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Matej Mišić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Matej Mišić
29.05.2020.
u 15:57
Naglasio je da građani moraju na tramvaj čekati i 20-tak minuta što stvara ogromne gužve zbog kojih se, među ostalim, ne mogu poštovati preporuke nacionalnog stožera.
Pogledaj originalni članak

Nadležne gradske službe hitno trebaju obaviti pregled svih zgrada uz koje je pušten tramvajski promet, a treba uspostaviti i redovite tramvajske linije i normalizirati vozni red. Kazao je to danas zagrebački gradski zastupnik SDP-a Matej Mišić na konferenciji na temu "Zašto je gradska uprava lažno obećala puštanje tramvajskog prometa kroz Prašku i Jurišićevu" i zatim iznio ova tri zahtjeva.

Naglasio je da građani moraju na tramvaj čekati i 20-tak minuta što stvara ogromne gužve zbog kojih se, među ostalim, ne mogu poštovati preporuke nacionalnog stožera.

- Mora biti jasno hoćemo li imati tramvajski promet, ako hoćemo on mora funkcionirati normalno ili ga uopće ne treba biti - rekao je Mišić, podsjetivši da je od potresa u Zagrebu prošlo 68 dana,  a upitao je je li za stanare siguran tramvajski promet u središtu grada. Mišić je ocijenio da Grad nije učinio dovoljno kako bi Zagrepčanima osigurao gradski prijevoz, a najavu gradonačelnika Milana Bandića da bi mogao graditi metro, nazvao je 'iracionalnom i suludom'.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:15 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b