U spomen

Maraton u počast poginulim braniteljima

Foto: Kronike Velike Gorice
Maraton u počast poginulim braniteljima
21.10.2013.
u 18:41
Jedna grupa maratonaca trčala je od pokupskog mosta, dok je druga ekipa startala u Kravarskom, na pola puta do Velike Gorice.
Pogledaj originalni članak

U spomen na poginule branitelje Domovinskog rata, članovi velikogoričke HVIDRA-e trčali su svoj 2. maraton. Startali su u Pokupskom, na nekadašnjoj prvoj crti obrane Grada. U akciji je sudjelovalo 40 ljudi, pišu Kronike Velike Gorice

Jedna grupa maratonaca trčala je od pokupskog mosta, dok je druga ekipa startala u Kravarskom, na pola puta do Velike Gorice. A u Gorici su ih dočekali mladi iz Centra za obrazovanje i odgoj djece s poteškoćama u razvoju te članovi Sportskog saveza osoba s invaliditetom. Maraton su zatim nastavili svi zajedno.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Kiprop i Subotić pobjednici Večernjakovog maratona

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.