Tko je on zapravo?

Ljutiti Bandić: 'Nisam ja ni princ od Monaka ni Kim Jong-un'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Milan Bandić Maksimir
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Milan Bandić Maksimir
17.03.2014.
u 10:00
Posjet Maksimiru nije prošao idealno za Milana Bandića, njegova reakcija na suradnike uslijedila je kada je građanin dobio kaznu za parkiranje na Keršovanijevu trgu, zbog dolaska gradonačelnika. U tri godine nitko nije, kaže, dobio kaznu na tom mjestu
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić ulicama grada mora prolaziti kao princ, tako su šefa odlučili tretirati njegovi suradnici, a komotan prolazak princa Bandića prelomio se preko leđa stanara.

Njima su, unatoč činjenici da tri godine nisu kažnjavani zbog parkiranja na Keršovanijevu trgu, ispisane kazne samo zato što je prvi čovjek grada protekloga vikenda obišao gradsku četvrt Maksimir, a njegovi suradnici samovoljno odlučili kako šef Bandić ulicama četvrti mora prolaziti nesmetano. Bez prepreka.

Ne mogu ja toliko krava pomusti koliko moji suradnici mlijeka mogu proliti. Ja dođem na Keršovanijev trg, tri godine nitko kaznu nije dobio na Keršovanijevu trgu i danas napišu kazne ljudima, da pomognu gradonačelniku

gradonačelnik o samovolji suradnika

– Ne mogu ja toliko krava pomusti koliko moji suradnici mlijeka mogu proliti – obrušio se na Bandić na pomoćnike nakon što su njega izvrijeđali kažnjeni stanari.

Pismo isprike

Baš kada je najavio još jednu fontanu u gradu, na platou na Maksimirskoj cesti, simboličnu kako ju je opisao, suradnicima je morao narediti storniranje ispisanih kazni i pisanje pisma isprike svim stanarima.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

– Ja dođem na Keršovanijev trg, tri godine nitko kaznu nije dobio na tom trgu, u Nemčićevoj, Šrapčevoj, i danas napišu kazne ljudima, da pomognu gradonačelniku, jer gradonačelnik mora proći ko princ od Monaka ili Kim Jong-un. A ja nisam ni jedno ni drugo, ja sam običan čovjek – vikao je gradonačelnik. Milan Bandić poručio je da će se i osobno ispričati stanarima te naglasio kako njega nitko ne treba podcjenjivati.

Uza sve što ste nacrtali, još u sredini napravite fontanu, jer znate da sam ja s fontanama bolestan

Bandić o uređenju platoa u Maksimirskoj 67

– Kad radim, pogriješit ću, ali ne trebaju mi pomagati moji suradnici. Sačuvaj me, Bože, suparnika, ali ja ne bih želio da se od suradnika moram čuvati – poručio je gradonačelnik Bandić.
Fontanu na novom trgu koji će se urediti na platou Maksimirske ceste 67-77 najavio je Bandić u svome stilu te napomenuo kako će voda koja će njome cirkulirati stajati 14 kuna, koliko iznosi cijena kubika.

Radovi na ljeto

– Uza sve što ste nacrtali, još u sredini napravite fontanu, jer znate da sam ja s fontanama bolestan. Bude li prosvjeda, to prepustite meni. Volio bih da se nađemo ovdje za mjesec dana i da dotad imamo sve riješeno, što se tiče imovinskih pitanja, a da radovi počnu na ljeto. Tako, kada se ljudi vrate s mora, mogu ovdje u miru piti kavu – samouvjereno je građanima poručio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

ĆA
ćaćaća
13:06 17.03.2014.

banditić je jako blizak kim.u samo mu još fali maršal na reveru..

FR
Francika
11:43 17.03.2014.

Tko je on zapravo? Ostap Bender,zapravo.

AM
alberta.mutti.5
14:01 17.03.2014.

Poslao ih Milanovic, sigurna sam. Ako nije Milanovic onda je sigurno onaj ministarcic koji ukuda Gospodarsku komoru.