Kroz cijeli kolovoz

Le Grič se vraća na Gornji grad: Nudi vino i romantični glazbeni ugođaj

Foto: Niko Goga
Foto: Borut Planinc
Foto: Borut Planinc
Foto: Borut Planinc
03.08.2022.
u 14:08
Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poručuju organizatori.
Pogledaj originalni članak

Pozor romantičari, gurmani i svi ljubitelji prirode! Popularna ljetna manifestacija Le Grič se vraća na Gornji grad, i to u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Zagreba.

Svake subote kroz cijeli kolovoz Zagrepčani i njegovi posjetitelji će od 20 sati do ponoći biti transportirani u mali Pariz, a moći će se okrijepiti i s ponudom domaćeg vina. Za romantični glazbeni ugođaj prostoom će odjekivati  ambijentalni    zvukovu violine, gitare i ukulele, a postoji i  piknik opcija. 

– Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti "fin"! – poručuju organizatori. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.