14 izdanje

Krenule prijave za međunarodni salon auto karikature

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
06.08.2020.
u 14:50
Prva nagrada je 2.500, druga 1.200, a treća 600 eura.
Pogledaj originalni članak

Centar za kulturu i informacije Maksimir (CKIM) poziva sve karikaturiste i zainteresirane, da se prijave i sudjeluju na 14. Međunarodnom zagrebačkom salonu auto karikature 2020. godine - Salon. Pravo sudjelovanja imaju karikaturisti i svi zainteresirani, a tema ovogodišnjeg Salona je: "Bijes na cesti".

Svaki sudionik može prijaviti najviše dva rada A3 ili A4 formata, a autori su obvezni popuniti prijavnicu koja je dostupna na stranicama CKIM-a. Radovi se šalju u digitalnom *.jpg/jpeg A3 ili A4 formatu, rezolucije za tisak na mail salon@cki-m.com. Na radu mora jasno biti vidljiv potpis autora te datum izrade. Radovi mogu biti dostavljeni i na adresu organizatora: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18, 10000 Zagreb. Rok za predaju radova je 15. rujna do 23.59 sati.

Prva nagrada je 2.500, druga 1.200, a treća 600 eura. Uz novčane nagrade autorima se dodjeljuju i svjedočanstva. Izložba će biti postavljena u auli gradske uprave  tijekom studenog.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.