sastanak benčić i Vukovića

Juričan: Kao medijatoru među stranama, za mene je ta priča završena njihovim razlazom

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Juričan: Kao medijatoru među stranama, za mene je ta priča završena njihovim razlazom
14.10.2021.
u 08:23
Nisam imao uvid u izbor predsjednika Uprave Zagrebačkog Holdinga bilo kojom radnjom, niti sam imao saznanja tko će biti odabran za predsjednika Uprave, poručio je Juričan
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u javnost izašla informacija da je sastanak Sandre Benčić, saborske zastupnica Možemo!,sa smijenjenim predsjednikom Uprave Zagrebačkog holdinga Nikolom Vukovićem održan na inicijativu Daria Juričana, o svemu se oglasio i sam Juričan. Podsjetimo, Benčić je kazala da je dobila poziv od Juričana da se Vuković želi naći s njom. 

"Svrha mog dolaska na sastanak u ponedjeljak 4.10.2021. bila je medijacija među stranama. Žao mi je što je došlo do medijskog prepucavanja, a ja u istome ne namjeravam sudjelovati. Također, nisam imao uvid u izbor predsjednika Uprave Zagrebačkog Holdinga bilo kojom radnjom, niti sam imao saznanja tko će biti odabran za predsjednika Uprave. Kao medijatoru među stranama, za mene je ta priča završena njihovim razlazom. Stranama želim puno uspjeha u daljnjem radu za dobrobit Grada Zagreba i u javnom interesu građana", priopćio je Juričan.


 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

MA
Majkomoja
08:40 14.10.2021.

Napredovao kumek od gradonačelnika svemira do medijatora

DU
Deleted user
08:39 14.10.2021.

eto tko kadrovira u mozemo :) koja sprdacina sve ovo skupa

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
08:40 14.10.2021.

Juričan medijator...Ne razumijem, šta on ima veze s ičim i koji je on faktor..Snima novi nastavak "Kumek 2021"??? Čovjek je pajac, a pajaci ne rade midijaciju...Pajaci nasmijavaju. Nema pokojnog, pa se pajac bacio u Etno biznis vode?