rekordni dobitak

Javili se dobitnici Superbinga: Ne vjerujemo, nismo oka sklopili!

Foto: Hrvatska lutrija
bingo (1)
Foto: Hrvatska lutrija
bingo (1)
Foto: Hrvatska lutrija
bingo (1)
26.02.2013.
u 14:45
Par iz okolice Zagreba uplativši Bingo za 10 kuna osvojio je rekordan iznos od 29,6 milijuna kuna
Pogledaj originalni članak

Nismo oka sklopili cijelu noć. Došli smo provjeriti je l' istina – kazao je ushićeni par iz okolice Zagreba koji je u ponedjeljak navečer pogodio najveći iznos Superbinga svih vremena – 29.612.778,62 kuna, priopćili su iz Hrvatske lutrije.

– Još ne možemo vjerovati. Supruga je uplatila zadnji trenutak prije zaključenja uplate. Gledali smo sinoć zadnje vijesti prije spavanja i vidio sam da je uplaćeno u Arena centru. Kad je supruga rekla da je tamo uplatila, odmah sam otišao provjeravati brojeve – govore sretni supružnici koji žele ostati anonimni.

Kada se suprug duže zadržao u provjeri brojeva pred televizorom, ustala je i supruga koja je uplatila Bingo za 10 kuna i zatekla ga u trenutku zaokruživanja zadnjeg broja – 24. Od tada, kažu, izmjenjuju se trenuci veselja i šoka, a zaspali su tek pred jutro.

Povremeno igraju Bingo i najveći dobitak do sada bile su petice, a suprug je na sportskom klađenju znao osvojiti i nekoliko tisuća kuna. Dobitak ih je šokirao i još uvijek ne znaju na što će ga potrošiti.

– Sigurno ćemo zatvoriti kredit za početak, a novac upotrijebiti za bolju budućnost – kažu novi milijunaši.

Posljednji put Superbingo je izvučen 23. veljače 2008. godine, a sretni dobitnik iz Kaštel Sućurca tada je osvojio 14.200.000,00 kuna.

Nakon Superbinga pred igračima Hrvatske lutrije stoji novi rekord jer se u srijedu u igri Loto 7/39 igra za najveći Jackpot svih vremena u nekoj originalnoj igri na sreću Hrvatske lutrije. Dobitak Super 7 iznosi 54,5 milijuna kuna.

U petak navečer izvlače se kuglice međunarodne igre na sreću Eurojackpot u kojoj odnedavno mogu sudjelovati i igrači iz Hrvatske. Glavni dobitak iznosi vrtoglavih 128 milijuna kuna.

>>Listić vrijedan 29,6 mil. kn uplatio osam minuta prije isteka uplate!

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

SP
space2
14:59 26.02.2013.

bravo! sve čestitke novopečenim milijunašima!

AM
a_morte_i_rossi
16:18 26.02.2013.

@entuzijasta hahaha u isto vrijeme smo pisali isto... ja im ne vjerujem nista to je banda! a clanak je propaganda

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
22:32 26.02.2013.

Šansa da unutar 27 izvučenih brojeva imaš 15 točnih iznosi,prema informacijama dostupnim na stranici lutrije, 1 naprema 2,6 milijardi....To što se je dogodilo je nevjerojatna slučajnost!