sudnji dan

Janko Popović Volarić postao kebab-majstor

Foto: Sudnji dan
Janko Popović Volarić postao kebab-majstor
19.12.2012.
u 11:20
Originalni turski kebab pomoći će mu pripremati majstor iz Istanbula koji samo za "Sudnji dan" dolazi u Zagreb. Da za smak svijeta ne ostanete gladni
Pogledaj originalni članak

Ante je profesor književnosti i turkologije, a honorarno radi kao copywriter. Već dugo ne može pronaći posao koji će mu omogućiti normalan život i dizanje stambenog kredita u švicarcima. Zato se Ante odlučio za prekvalifikaciju. 

Iskoristio je bivšu profesiju i napravio "d’Antes kebab".

– Ukusni kebab neodoljivo me podsjetio na prikaz pakla iz Danteove Božanstvene komedije – kazao je Ante.

Riječ je o liku iz mašte organizatora "Sudnjeg dana", a utjelovio ga je glumac Janko Popović Volarić koji će u petak pripremati kebab za sve posjetitelje festivala. 
Originalni turski kebab Anti će pomoći pripremati pravi kebab-majstor iz Istanbula koji samo za "Sudnji dan" dolazi u Zagreb. Da za smak svijeta ne ostanete gladni. 
Festival "Sudnji dan" održava se u tzv. džamiji, odnosno HDLU. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
drznedaj
11:48 19.12.2012.

Haha, originalni turski kebab :) Izmisljen ali ne i patentiran od gastarbajtera u Berlinu. U Turskoj nisu ni znali sta je to (i u najvecem dijeliu Turske jos ni neznaju) Drugo je da je jako slican grckom gyrosu