URIHO

Izrađuju majice za sve ljubitelje Zagreba, a dio prihoda ide za obnovu

Foto: URIHO
MAJICE
Foto: URIHO
MAJICE
Foto: URIHO
MAJICE
Foto: URIHO
MAJICE
22.05.2020.
u 14:16
Mogu se nabaviti putem URIHO-ve maloprodajne mreže po cijeni od 60 kuna te putem web shopa.
Pogledaj originalni članak

Dizajnerske majice s porukom novi su proizvodni pothvat ustanove URIHO, najveće zaštitne radionice za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj. Namijenjene su građanima koji su bili pogođeni endavnim potresom, ali i ostalim ljubiteljima metropole, te su dio projekta ‘Volim Zagreb’.

"U Odjelu za dizajn, pod vodstvom Irene Rački nastale su majice koje uz simbole ljubavi prema Zagrebu obilježavaju i datum potresa", kažu Urihovci.

Majice u četiri različita motiva dopadljivog su i modernog dizajna, izrađene od stopostotnog pamuka. Mogu se nabaviti putem URIHO-ve maloprodajne mreže po cijeni od 60 kuna te putem web shopa.

Kupnjom majice ‘Volim Zagreb’ 15 kuna ide za obnovu Zagreba te se dobiva originalan proizvod s porukom ljubavi za građane pogođene potresom. Projekt ‘Volim Zagreb’ podržale su mnoge poznate osobe, između ostalog Riana Petanjek, Adam Končić, Ivan Katanušić, Vlado Matijević Jaran, Zdravko Škender, Vlado Kalember, Marko Škugor, Ana Rucner, Sandra Bagarić, Frano Ridjan.

"Pošaljite nam i vi do 29. svibnja svoj video uradak u majici s porukom ‘ Volim Zagreb’ na mail uriho-kontaktni.centar@uriho.hr koji ćemo objaviti uoči Dana grada Zagreba", navode iz URIH-a.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.