Za Crvene nosove

Happy Burgeri zaradili 32.230 kn donacije

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Happy Burgeri zaradili 32.230 kn donacije
24.01.2017.
u 11:42
Vrijedan dar prikupljen je u cjelogodišnjoj akciji zagrebačkog Submarinea
Pogledaj originalni članak

Submarine Burger donirao je udruzi Crveni nosovi 32.230 kuna. Iznos je prikupljen prodajom njihovih Happy burgera koje je posebno za ovu cjelogodišnju akciju kreirao poznati kuhar Deniz Zembo. Od svakog se hamburgera pritom odvajalo 10 kuna. Donaciju su jučer preuzeli Mladenka Majerić, izvršna direktorica udruge, te Zoran Vukić, umjetnički direktor Crvenih nosova. – Ako to izmami osmijeh na licu samo jedne osobe, smatramo da smo postigli uspjeh. Sretni smo što su i naši gosti prepoznali ovaj projekt kojim zajednički pomažemo rad udruge klaunova doktora i njihova nastojanja da razvesele što više mališana – kazao je Aleksandar Lazinica, vlasnik Submarinea. Ranije je ovaj zagrebački restoran, podsjetimo, Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj donirao svoj jednodnevni promet.      

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.