Mjuzikl

Gradski pročelnik za gospodarstvo traži sponzore za svoju predstavu

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Gradski pročelnik za gospodarstvo traži sponzore za svoju predstavu
25.06.2012.
u 12:28
Prezentacija za potencijalne investitore, partnere i medijske pokrovitelje održava se u četvrtak 28. lipnja 2012. u 19 sati, u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10.
Pogledaj originalni članak

Ekskluzivna prezentacija radionice novog mjuzikla "Crna kuća - mjuzikl u boji" autora Ladislava Prežigala, zagrebačkog pročelnika za gospodarstvo, u kojoj glavnu ulogu igra glumica Mila Elegović, održat će se ovog četvrtka u Zagrebačkom plesnom centru, u nadi kako će bliski suradnik Milana Bandića pronaći potencijalne investitore te partnere na njegovoj realizaciji.

Kako su pojasnili iz B GLAD Produkcije novi scenski uradak zagrebačkog pročelnika donosi urnebesnu mjuzikl-komediju u stilu Mela Brooksa, a utemeljenoj na povijesnoj, malo poznatoj priči sa zagrebačkog Kaptola, iz vremena žestokih borbi Hrvata protiv Turaka. Način na koji Prežigalo traži pomoć sponzora uobičajena je praksa, smatraju iz B GLAD Produkcije, kod producenata na Broadwayu koji prezentiraju nova djela za koja je potrebno financiranje.

Prezentacija je u potpuno "sirovoj" formi bez kostima i kulisa te s vrlo malo tehnike, najavljuju.

Autor teksta je Ladislav Prežigalo, a autor glazbe je Darko Hajsek. Redatelj, koreograf i voditelj ove radionice je svjetski poznat i nagrađivani Igor Barberić (Footloose, Chicago, Briljantin, Kosa...), dok dramaturgiju potpisuje Igor Weidlich.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AM
amato
08:18 26.06.2012.

Na čelu ureda za kulturu je inženjer prometa, a na čelu ureda za gospodarstvo - pisac.

MA
Marac101
11:04 27.06.2012.

Prežigalo je ekonomist koji i piše, uglavnom poeziju