O čemu se radi

Građane iznenadile neobične poruke na stupovima u Dubravi: 'Tko bi rekao...'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Dubrava
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Neki to vole vruće
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Neki to vole vruće
24.04.2019.
u 18:36
Po stupovima ulične rasvjete polijepljene su romantične poruke poput "Medu moj i šećeru" i "Ma uzmi me za ruku i vodi me". Za one koji ne znaju, radi se o stihovima pjesme "Medu moj i šećeru" nekad ultrapopularne skupine Neki to vole vruće.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka Dubrava na glasu je, opravdano ili ne, kao malo "tvrđi" kvart. No duž Avenije Dubrava osvanuli su plakati koji pokazuju da i ondje ima romantičnih duša.

Po stupovima ulične rasvjete polijepljene su romantične poruke poput "Medu moj i šećeru" i "Ma uzmi me za ruku i vodi me".

Za one koji ne znaju, radi se o stihovima pjesme "Medu moj i šećeru" nekad ultrapopularne skupine Neki to vole vruće, čiji megahitovi i danas žive.

Fotografije ovih plakata objavljene su na Facebook-stranici dubrava.hr, a komentari su bili u šaljivom tonu.

- Tko je rekao da ljudi iz Dubrave nisu romantični - napisala je jedna korisnica.

- Pariz je prošlost, Dubrava je romantično naselje - također je bio jedan od komentara.

VIDEO Pogledajte i gostovanje Grunfa u našem studiju:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AE
Aedes2017
19:32 24.04.2019.

Nema emocija bez duha i intelekta.Emocija bez duha i intelekta je šizofrena i egoistična.

DU
Deleted user
19:43 24.04.2019.

Naročito interesantan oglas kao brzi kredid do 300 000Kn! I takvih na stotine sličnih "zelenaških oglasa" a nitko ni da mrdne od "Vlasti"?! Drugi pak oglas pokazuje da Dubrava uopće nije tako loš kvart kako neki "pametnjakovići" misle!

PE
PetiElement
19:18 24.04.2019.

"O čemu se radi"? Valjda PR spomenutog dvojca.. možda se i oni misle opet pojaviti na stageu kao i neki fosili iz yuge.. pa udri širiti bratstvo i jedinstvo 😅