Rekordna posjećenost

Glumci, operni pjevači i baletani HNK izašli na "otvoreni trg"

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
30.09.2018.
u 14:18
Posjetitelji su mogli čuti operne arije, nastupe orkestra, gudačkog i puhačkog kvarteta, vidjeti baletne vježbe
Pogledaj originalni članak

Na već tradicionalnom Danu otvorenog trga na plogi ispred HNK ansambl kazališta izveo je neki od najboljih dijelova svog programa.

Posjetitelji su mogli čuti operne arije, nastupe orkestra, gudačkog i puhačkog kvarteta, vidjeti baletne vježbe, a hit je bilo isprobavanje najljepših kostima iz fundusa HNK i fotografiranje u njima. Besplatan za posjetitelje bio je i Hrvatski školski muzej, a ispred i u Muzeju za umjetnost i obrt je niz sadržaja povezanih uz njihovu izložbu "Šezdesete u Hrvatskoj - Mit i stvarnost", koja se danas zatvara. Ulaznica je 20 kuna, muzej je otvoren do 19 sati, a organizirane u i besplatne kreativne radionice za djecu te su prezentirane papirnate haljine.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.