šok na godišnjem

Gazdi Primoštena provalio u stan i ukrao Audi A5

Foto: Goran Višnjić/Pixsell
Gazdi Primoštena provalio u stan i ukrao Audi A5
16.08.2013.
u 18:42
Sašu Rakara (45) povezivali su s tzv. zločinačkom organizacijom. Danas se bavi sportskim ribolovom
Pogledaj originalni članak

Neugodno iznenađenje dočekalo je poduzetnika Sašu Rakara (45) kada se s godišnjeg odmora u četvrtak vratio u Zagreb i shvatio da je netko provalio u njegov stan na Bukovcu, ukrao mu novac, nakit, računalo, ali i automobil audi A5. Ukupna šteta procjenjuje se na više od 300 tisuća kuna.

Rakara se svojedobno dovodilo u vezu s tzv. zločinačkom organizacijom, dečkima s Knežije, no navodno je s njima odavno prekinuo sav kontakt. S kolegom vodi restoran “Primošten” u Zagrebu te kafić “Knežiju”, no veći dio vremena bavi se sportskim ribolovom, strastveni je tunolovac, a jednom ga je prilikom čak ugrizao morski pas – na suhom!

>>Snimili ga stanari: Ovako 'operira' zagrebački provalnik

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.