Na četiri lokacije

Evo gdje danas možete pronaći pokretni ured Zagrebačkog holdinga

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagrebački holding
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Građani se okupljaju ispred Zagrebačkog holdinga u znak podrške Dariu Juričanu
07.06.2021.
u 09:26
Prepoznatljivo specijalizirano vozilo Zagrebačkog holdinga radnim danom obilazi nekoliko gradskih četvrti, a subotom je u zoni tržnica.
Pogledaj originalni članak

Pokretni ured Zagrebačkog holdinga je do 10 sati u Brezovičkoj cesti 100, ispred Mjesnog odbora Brezovica, a od 11 do 12.30 sati u Kraljevečkoj cesti 73, ispred MO Kupinečki Kraljevec. Poslijepodne, ured će biti od 14 do 17 sati na Hreliću, kod DVD-a Hrelić, a od 18 do 20 sati ispred Hostela Arena, Remetinečki gaj 28.



Iz Holdinga podsjećaju da se u Pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu ugovoriti ili modificirati sve usluge iz portfelja Društva, a mogu se dobiti informacije, savjeti, podnijeti zahtjevi ili platiti računi bez dodatne naknade. Prepoznatljivo specijalizirano vozilo Zagrebačkog holdinga radnim danom obilazi nekoliko gradskih četvrti, a subotom je u zoni tržnica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.