Zanimljiva predstava

Duhovito i poučno putovanje, "Rođenje" u Tvornici lutaka!

Foto: PR fotografija
Duhovito i poučno putovanje, "Rođenje" u Tvornici lutaka!
23.10.2013.
u 15:46
Kroz poučne i slikovite situacije djeca će usvojiti mnoge zanimljive podatke, i kroz komunikaciju s glumcem steći zdrav i prirodan odnos prema vlastitom dolasku na svijet.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najizvođenijih predstava za djecu, "Rođenje", redatelja Zijaha Sokolovića u kojem glumi Dražen Šivak, igra ove subote, 26. listopada na Sceni Grič, s početkom u 11 sati. Predstava je dobila Nagradu hrvatskog glumišta za najboljeg glumca u predstavama za djecu i mlade, a govori o čudu i ljepoti dolaska na svijet na zaigran i duhovit način.

Kroz poučne i slikovite situacije djeca će usvojiti mnoge zanimljive podatke, i kroz komunikaciju s glumcem steći zdrav i prirodan odnos prema vlastitom dolasku na svijet. Glumac Dražen Šivak na praznoj sceni bez rekvizita i scenografije ostvaruje čaroliju kazališnog pripovijedanja nižući prizore koji govore o njegovom pozivu, a kroz dijalog s djecom pričat će o boravku u majčinom trbuhu, o slikama i situacijama u kojima se smijemo, čudimo i učimo o čarobnom dolasku djeteta na svijet.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.