U Brenti

Druženje uz kušanje šampionskih vina i paprikaš

Foto: Facebook
Druženje uz kušanje šampionskih vina i paprikaš
23.05.2015.
u 09:30
Dan otvorenih vrata Samoborsko vinogradarsko-vinarske udruge od 12 do 17 sati
Pogledaj originalni članak

Paprikaš od divljači ispred podruma Samoborsko vinogradarsko-vinarske udruge, popularne Brente kod Samoborskog muzeja, uvest će Samoborce i sve koji sutra dođu u Samobor na veliko druženje vinogradara.

Dan otvorenih vrata je od 12 sati, a do 17 sati moći će se kušati sva ocijenjena vina u 2015. i ovogodišnje šampione Udruge, ukupno 84 vrste miješanih bijelih vina, sortnih bijelih, crvenih i crnih te aromatičnih vina, od 40 vinogradara. Među njima je i OPG Vlado Župančić, čije je vino ovoga tjedna dobilo oznaku “Commended by Decanter”, na najprestižnijem svjetskom ocjenjivanju Decanter World Wine Awards 2015.

– Tradicija proizvodnje vina u Samoboru oduvijek je postojala, a unazad 10 godina digla se na višu razinu - kaže Župančić.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.