SNIMILE GA KAMERE

Drski lopov ukrao novčanik u poznatom zagrebačkom kafiću

Foto: Facebook/Rock Star
lopov
Foto: Facebook/Rock Star
lopov
21.10.2017.
u 12:12
Tražimo vašu pomoć kako nam gore spomenuti pošteno vratio posuđeno, nadamo se da mu je poslužilo za osobne potrebe, no imamo i mi svojih - napisali su u objavi na Facebooku
Pogledaj originalni članak

Drski lopov ukrao je prije dvije noći novčanik s gotovo cijelim prometom u Caffe baru Rock Star u Preradovićevoj ulici, u centru Zagreba. No, ono što nije znao je da ga snimaju kamere, koje su uhvatile trenutak kad sa šanka uzima novčanik. Kako se vidi na snimci koju su podijelili na Fecbooku postoji i svjedok krađe, koji bi mogao pomoći u pronalasku lopova.

- Ako je dosad koga zanimalo jesu prave kamere koje imamo? Jesu, i nemamo ih zato jer si međusobno ne vjerujemo nego baš zbog ovakvih situacija kad prilika rodi lopova. Pred kraj smjene na mali petak, u domaćoj atmosferi mentorici Zrile dosad nepoznati momak zabilježen na kameri uspio je uzet novčanik sa skoro cijelim prometom od večeri. Tražimo vašu pomoć kako nam gore spomenuti pošteno vratio posuđeno, nadamo se da mu je poslužilo za osobne potrebe, no imamo i mi svojih. Ljudi smo. Podijelite, komentirajte, pomozite. Naše stalkerske moći su dosegle zid - napisali su na Facebook stranici Caffe bara Rock Star.

Video možete pogledati OVDJE

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
13:13 21.10.2017.

poznati ovaj..poznati onaj..lopov do lopova i to na naslovnoj strani..

DU
Deleted user
12:26 21.10.2017.

OPet ste nekorektni, nije lopov i nije ukrao. On je osumnjičeni! Pa do kada ćemo graditi pravnu državu!

TH
than
12:29 21.10.2017.

Znaci po starome. Policija ce kazniti onoga tko je objavio javno fotografije/materijal...