Voze preusmjereno

Došlo je do kvara, tramvaji ne voze Ozaljskom i Tratinskom

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Zastoj tramvaja u Ulici grada Vukovara
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Malobrojni građani započeli petak 13. u tramvaju broj 13
Foto: Čitatelj
Zastoj tramvaja
13.02.2021.
u 09:36
U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa iz Dubrave prema gradu.
Pogledaj originalni članak

Zbog oštećenja gornjeg voda u prekidu je u oba smjera tramvajski promet Ozaljskom i Trantinskom ulicom, javljaju u ZET-u. 

Tramvaji linija 9 i 12 prometuju Savskom cestom u smjeru Savskog mosta. U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa iz Dubrave prema gradu.

Zbog nastavka radova na Mostu mladosti, tramvajski promet u Novom Zagrebu obustavljen je vikendima, do 28. veljače. Umjesto tramvaja, sutra i prekosutra prometovat će izvanredna autobusna linija 607 na relaciji Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

WW
weapon.wolverine
10:35 13.02.2021.

jel vi uopće poznajete Zagreb? Ozaljska i Tratinska su na Trešnjevci a ne u Dubravi, tako da je "U tijeku normalizacija tramvajskog prometa sa Trešnjevke prema gradu"