Lakše snalaženje

Dječji vrtići dobili zajedničku internetsku stranicu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dječji vrtići dobili zajedničku internetsku stranicu
14.03.2016.
u 12:54
Roditelji na jednom mjestu mogu pronaći gdje ima slobodnih mjesta za upis djece
Pogledaj originalni članak

Sve novosti u vrtićima roditelji od nedavno mogu doznati na novoj službenoj stranici Dječjih vrtića Grada Zagreba www.vrtici.zagreb.hr.

Brži upisi

Ondje roditelji mogu na jednom mjestu pronaći podatke o cijeni, novostima te slobodnim mjestima u svakom vrtiću, što će naročito olakšati postupak traženja slobodnog mjesta podstanarima i onima koji planiraju preseljenje jer u samo nekoliko klikova mogu vidjeti gdje mogu upisati svoju djecu.

Podaci i za privatne vrtiće

No, osim gradskih vrtića, na stranici se nalaze i podaci o privatnim i vjerskim vrtićima te obrtima dadilja čije programe sufinancira Grad. Podsjetimo da su iz Ureda za obrazovanje najavili projekt još prije pola godine i da je trebao startati prošle jeseni no, iako s malim zakašnjenjem, roditeljima će zasigurno znatno olakšati potragu za slobodnim mjestima te drugim aktualnostima.

Tako će roditelji prateći službenu stranicu dobiti i informaciju o obvezama koje trebaju ispuniti, kao što je predaja službenih potvrda o prihodima za 2015. godinu koju svi moraju predati do kraja ožujka, a na temelju koje se određuje cijena vrtića.

>> Bandićeva lista: 6 vrtića, 9 dvorana, 11 škola

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
19:48 14.03.2016.

Umjesto za staklene mostove i fontane, novac treba potrošiti na vrtićke odjele za bolesnu djecu koja više nisu zarazna za sdruge, ali još piju antibiotike pa ne mogu dobiti potvrdu da mogu u vrtić - jer je takva praksa. U EU gotovo sve zemlje imaju takve odjele. Poslodavci ne vole bolovanja, ali ni radnici jer je plaća PUUUNO manja.