Mala scena

Djeca gledala 'Pale sam na svijetu' uz ulaznice za poslije

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Djeca gledala 'Pale sam na svijetu' uz ulaznice za poslije
07.10.2014.
u 11:45
Kupljene ulaznice ostavljaju se na blagajni kako bi ih koristili oni slabijeg imovinskog statusa
Pogledaj originalni članak

Predstava "Pale sam na svijetu" prva je koju su djeca odgledala u kazalištu Mala scena koristeći ulaznice za poslije.

Radi se o ulaznicama koje su im kupili njihovi sugrađani u sklopu akcije pokrenute 1. listopada, a podrazumijeva ostavljanje kupljenih ulaznica na blagajni kako bi ih koristili oni slabijeg imovinskog statusa.

– Dvije majke, jedna s tri sina, a druga s jednim, gledale su u subotu predstavu čime je akcija službeno uspješno počela – objasnila je Vitomira Lončar, idejna začetnica projekta, koja kaže da su već i neke tvrtke izrazile želju da se uključe u projekt.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.