Od zborova do Kawasaki 3P-a

Dani Zapruđa približavaju se kraju, danas kulturni sadržaji, a u subotu i nedjelju rock koncerti

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Zapruđe uživo
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Zapruđe uživo
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Zapruđe uživo
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
'29.12.2011., Zagreb - Frontmen grupe Kawasaki 3P, Tomislav Vukelic Tonfa. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Foto: 'igor kralj'
'scena......zagreb.........14.05.2005. mocvara , koncert edo majka foto: IGOR KRALJ'
16.05.2014.
u 08:00
U subotu i nedjelju u jutarnjim satima program je posvećen najmlađima koji će moći uživati u pjesmama zborova, a u subotu od 10 sati posjetitelji će moć besplatno preuzeti Radost, prvi književni časopis za djecu
Pogledaj originalni članak

Dani Zapruđa približavaju se kraju i svojoj uobičajenoj završnici već 15. godinu velikim rock-koncertima. I dok je na izmaku Tjedan kulture te posjetitelji još samo danas mogu pogledati neki od filmova ili izložbu u Hrvatskom domu Zapruđe na Meštrovićevu trgu 1g, u subotu i nedjelju očekuju nas cjelodnevni nastupi glazbenika na pozornici na istom trgu.

Najveća zabava očekuje se u nedjelju od 20.30 do 23 sata kada će nastupati Edo Maajka & Frenkie te Kawasaki 3P, čijim će se nastupima i zaključiti još jedan kulturno-glazbeni tjedan Zapruđa. No, zabave neće nedostajati ni tijekom dana, a osim odraslih koji će moći uživati u nastupima raznih izvođača od 15 sati, jutra su rezervirana za najmlađe.

U subotu dječji program počinje od 10 sati nastupima dječjih zborova Zapruđe i Pahuljice uz plesne korake Medvjedića, Malih sirena i drugih plesnih klubova. Od 10 sati posjetitelji će moći od hostesa besplatno preuzeti i Radost, prvi književni časopis za djecu koji izlazi već 63 godine, a od kolovoza prošle godine izlazi iz Večernjakove radionice. Dječji program održat će se i u nedjelju od 10.15 do 13 sati. Više o događaju možete pronaći na Danima Zapruđa.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.