ima i iznenađenja

Centar za kulturu i informacije Maksimir obilježava Svjetski dan glazbe

Foto: CZK Maksimir
Foto: CZK Maksimir
19.06.2021.
u 10:00
U 18 sati pak u parku iza Centra za kulturu i informacije Maksimir u Švarcovoj 18 na redu je Projekt Mjuzikl.
Pogledaj originalni članak

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva sve da zajedno se sutra proslavi Svjetski dan glazbe, na najbolji mogući i jedini mogući način, odnosno glazbom.

Proslava Svečanosti glazbe, na prvi dan ljeta, točnije ljetni solsticij, odvija se svake godine počevši od 1982. godine prošlog stoljeća. Sve je počelo u Francuskoj - zemlji umjetnosti, a danas glazbenici; amateri i profesionalci, besplatno nastupaju na javnim gradskim površinama; samo na taj dan u 120 zemalja diljem svijeta. A u 10 i 12 sati negdje u kvartu Maksimir čeka sve posjetitelje iznenađenje . U 18 sati pak u parku iza Centra za kulturu i informacije Maksimir u Švarcovoj 18 na redu je Projekt Mjuzikl. Sat vremena kasnije će se usto moći uživati u zabavnom recitalu pijanista Vitomira Ivanjeka.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
berija
10:23 19.06.2021.

Izvrstan plakat. Čujem da su letovi iz zemalja gdje se govori francuski za Zagreb rasprodani a u Parizu upravo tiskaju plakate na kojima na hrvatskom piše "Glazbeni festival". Konji, potkivanje i žabe.