kamion naletio

Biciklist lakše ozlijeđen nakon pada s bicikla

Foto: Čitatelj
Biciklist lakše ozlijeđen nakon pada s bicikla
21.08.2014.
u 11:42
Fotografiju s mjesta nesreće poslao nam je čitatelj koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot, a fotografiju smo kupili.
Pogledaj originalni članak

Biciklist (63) lakše se ozlijedio u srijedu oko 13 sati kada je pao s bicikla u Heinzelovoj ulici uslijed naleta teretnog vozila.

63-godišnjak koji je došao iz Zvonimirove tek se uključivao u promet u Heinzelovoj ulici bez da je prije propustio sva vozila te ga je vozač teretnog vozila (48) udario prednjim dijelom. Pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

Fotografiju s mjesta nesreće poslao nam je čitatelj koristeći se besplatnom aplikacijom Scoopshot, a fotografiju smo kupili.

Pozivamo sve čitatelje da zanimljive situacije slikate koristeći se aplikacijom Scoopshot jer najbolje fotografije bit će kupljene.

>>Snimite fotovijest i zaradite! Svaki dan objavljujemo najbolje!

>> Skinite Scoopshot aplikaciju za iO

>> Skinite Scoopshot za Android

>> Skinite Scoopshot za Windows telefone

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.