Kino bibijada

Besplatni filmovi za najmlađe u kinu Europa

Besplatni filmovi za najmlađe u kinu Europa
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sandra Golemac
10.06.2014.
u 11:00
Filmski će program trajati sve do 31. kolovoza kada će djeca svake srijede i nedjelje moći pogledati jedan od deset naslova
Pogledaj originalni članak

Kino Europa od 15. lipnja postaje pravi ljetni dnevni boravak za najmlađe.

Kino Bibijada najnoviji je filmski program kina, namijenjen djeci i mladima, a trajat će sve do 31. kolovoza. Nastavak je to na popularan istoimeni program Zagreb Film Festivala. Prikazivat će se odabrani igrani i animirani filmovi, ali i domaće, europske i svjetske nezavisne kinematografije u cilju edukacije djece putem filmskih projekcija.

Održavat će se i filmske radionice. Ideja je Bibijade, ističu organizatori, iskoristiti film kao didaktičko sredstvo, te kroz filmsku zabavu uzbuditi umove malih gledatelja, kreativno ih potaknuti, ali i osnažiti im percepciju svijeta koji ih okružuje, proširiti im horizonte, potaknuti ih na istraživanje, razvoj i promišljanje o stvarima o kojima inače ne bi promišljali.

Svake srijede i nedjelje u 17 sati prikazat će se jedan od ukupno 10 pripremljenih naslova i to potpuno - besplatno. Djeca će, između ostaloga, uživati u filmovima "Koko i duhovi", "Zagonetni dječak", "Hrabri mališan", "Ledeni zmaj" i drugima. Prvi je na redu film "Pozdrav od Mikea" koji će se prikazati 15. lipnja u 17 sati u dvorani Müller.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.