u praškoj 2

Bandićeva stranka ide u zgradu u kojoj je i SDP Zagreb

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Bandićeva stranka ide u zgradu u kojoj je i SDP Zagreb
06.05.2015.
u 10:00
Iz Praške 5 sele se preko puta u prostor od 300 m2, na koji imaju pravo kao stranka u Skupštini. Plaćat će ga 7 kuna po kvadratu
Pogledaj originalni članak

Stranka Bandić Milan - stranka rada i solidarnosti kroz idućih nekoliko tjedana preselit će se iz Praške 5 u prostor nasuprot - zgradu u kojoj je gradski SDP, koji je Bandić nekad vodio. Povjerenstvo za davanje u zakup poslovnog prostora odobrilo je da se prostorije u Praškoj 2 dodijele Bandićevoj stranci, koja na to ima pravo jer su joj članovi u Gradskoj skupštini, vijećima četvrti i mjesnih odbora.

Bandićeva stranka bit će na 3. katu gdje je i Rotary klub, a u istoj je zgradi i prostor Robnih terminala gdje je ured bivšeg predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića koji je, nakon pritvaranja u akciji Agram i ostavke, imenovan savjetnikom u Terminalima. Trenutačno je na bolovanju.

Dva kata niže sjedi vodstvo zagrebačkog SDP-a. Treći kat ima više od 300 metara četvornih, no koliko je dobila Bandić Milan - stranka rada i solidarnosti, nisu nam znali reći ni predsjednik povjerenstva Mirsad Srebreniković ni Nenad Predovan iz Bandićeve stranke.

Predovan kaže da još čekaju rješenje nakon čega će krenuti u preseljenje. Kvadrat prostora plaćat će 7 kuna. Neslužbeno doznajemo da je još udruga Klub Milan Bandić, preteča stranke, tražila taj prostor, no tada zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek to nije odobrila.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
10:24 06.05.2015.

Pilića puno a gnijezdo samo jedno!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:52 06.05.2015.

Bas lijepo sad buju skupa pili kavice a tu je i rotary klub u kojem su clanovi elite i lijevi i desni i kod rotary i lionsa vlada sloga nema tu svađe ah da i braca hrvatskog zmaja kak li vec

VE
vero
11:01 06.05.2015.

Bože kojeg li cirkusa, mogli bi svi u Maksimir.