Festival nogometa

Bandić: Idem u Brazil na polufinale, do tada gledam utakmice s Ćirom na Bundeku

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
ćiro
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
bundek, festival nogometa
10.06.2014.
u 17:30
U sklopu sportsko-glazbene manifestacije na Bundeku će se održati i brojni koncerti, a prvi će u četvrtak održati Mate Mišo Kovač
Pogledaj originalni članak

Svi koji žele pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo na otvorenom, uz obilje hrane i pića, ozbiljno mogu računati na Bundek gdje će od četvrtka biti organizirano praćenje utakmica iz Brazila u sklopu Festivala nogometa Bundek 2014.

Uz veliki videozid na otvorenom, građani će utakmice moći pratiti i u lijepo uređenom navijačkom šatoru, kamo neće moći jedino za vrijeme utakmica koje će igrati Vatreni, jer će tada biti rezerviran za VIP-goste.
Utakmice će na Bundeku gledati i legendarni Miroslav Ćiro Blažević, koji je uz gradonačelnika Milana Bandića bio na predstavljanju programa.

– Bundek mi je jako drag i zahvaljujem gradonačelniku što ga je uredio, a budući da planiram dugo živjeti, nadam se da ću imati priliku pokrenuti inicijativu da ga nazovemo po Bandiću kada njega više ne bude – našalio se Ćiro. Dodao je da Bundek voli toliko da će i prvu utakmicu u kojoj će pobijediti Vatreni gledati baš na Bundeku. Gradonačelnik je kazao da je sve moguće jer je lopta okrugla, a uvijek treba očekivati najbolje.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

– Uz disciplinu koju je uveo Niko Kovač, a koju je stekao u Njemačkoj, i talent naših dečki koji će gristi travu do 90-e minute, ne sumnjam u ishod, a kad dođu u polufinale, idemo u Brazil – najavio je Bandić. Tako bi i on mogao, kao i premijer, prema dalekoj Južnoj Americi jer, kako kaže, dolaskom u finale ''vrag je odnio šalu''.

Najavio je i da će Zagrepčani osim na Bundeku utakmice moći gledati i na Trgu bana Jelačića i Trgu Krešimira Ćosića te da će on biti na sva tri mjesta ''pomalo''.

U sklopu sportsko-glazbene manifestacije održat će se i brojni koncerti, a prvi će u četvrtak održati Mate Mišo Kovač. Osim gledanja nogometa, građani, posebno djeca, moći će i sami zaigrati na improviziranom stadionu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DA
Dagobert
22:18 10.06.2014.

Bandicu sto je s krivotvorenim Diplomama!!! Doköe si stigao i kad ces nas sve izvjestiti.Daj pozuri izgizao sam vec cijlu donju usnu od nestrpljenja!!!

BO
bosutska
21:37 10.06.2014.

I opet se taj Ciro doklatio u Zagreb

MA
markopa
19:15 10.06.2014.

ludi-kekec007, ti si ljubomoran i nervozan jer si usamljen i ne izlaziš iz svoje šupice po cijele dane. Mogu misliti kak ti je danas i kak se kiseliš u smrdljivom znoju doma. Prije si dežurao po cijele dane na portalu jutarnji, a sad si se prebacio sa svojim komentarima na večernjak. Baš si jadan, usamljen i zgubidan! I da, imaš hrpu klonova i na ovom portalu, ali uvijek prepoznatljiv primitivni stil komentiranja! Odi se liječiti, potraži pomoć jer se uništavaš čovječe, ne možeš cijeli život kometirati zgubidanski po portalima!