Objavljena kronologija

USKOK od Linića zatražio dokumentaciju o kupnji zemljišta Spačve!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
USKOK od Linića zatražio dokumentaciju o kupnji zemljišta Spačve!
05.05.2014.
u 13:19
"Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta od Ministarstva financija zatražio je žurno dostavljanje cjelokupne relevantne dokumentacije koja se odnosi na kupnju zemljišta tvrtke Spačva kako bi odlučio o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju", zaključuju u priopćenju iz USKOK-a
Pogledaj originalni članak

USKOK je od Ministarstva financija, na čijem je čelu ministar Slavko Linić, zatražio žurno dostavljanje cjelokupne dokumentacije koja se odnosi na kupnju zemljišta tvrtke Spačva.

U priopćenju USKOK-a stoji da su reagirali na članak Jutarnjeg lista pod naslovom "Za oranicu vrijednu 6 milijuna kuna Linić dao 33, nije htio slušati Poreznu".

Objavili kronologiju

"Nakon objavljivanja navedenog članka, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta od Ministarstva financija Republike Hrvatske zatražio je žurno dostavljanje cjelokupne relevantne dokumentacije koja se odnosi na kupnju zemljišta tvrtke Spačva kako bi odlučio o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju", zaključuju u priopćenju iz USKOK-a.

Ministarstvo financija objavilo je kronologiju predstečajne nagodbe u tvrtki Spačva koju možete pogledati u dokumentu ispod teksta.

>>Linić: Sad se vidi da nije lako biti na čelu Porezne uprave

>>Svađa na vrhuncu: Olujni vikend na relaciji Milanović – Linić

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 82

FR
Franciskoo
13:38 05.05.2014.

Milanović želi uništiti Linića, partijski medijski bilten se svrstao uz Milanovića, ali nije Linić mravac koji će dozvoliti da ga bahati Milianović zgazi. Dobro je da se i USKOK umiješao u ovaj partijski sukob i nadam se da će i Linić otkriti nekakve tajne o Milanoviću jer nema više što Linić čekati jer ga Milanović želi strpati u Remetinec. Uglavnom, žalosno je da moramo trpjeti ove nesposobne i lopovske sdp-ovce još godinu i pol dana koliko je do državnih izbora.

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
13:28 05.05.2014.

E da je samo Spačva... Cammeo, EPH, Riječke tržnice, Ostojić onaj iz turizma.... Merzel, Šegon.... Linić je očito glava jedne lopovske hobotnice!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
13:38 05.05.2014.

Kad se zbroje štete koje su nanesene državnom proračunu raznolikim malverzacijama, lopovlukom i s namjerom nanijeti štetu Hrvatskoj u vrijeme ove takozvane "vlade" - onda nam krađe Ive Sanader počinju izgledati toliko minorno i beznačajno! A još svi lopovluci i kriminal trenutno vladajućih nije ni isplivao na površinu!