Zadovoljna županica

Županica Lovrić Merzel: Naš smo plan čak i premašili

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Županica Lovrić Merzel: Naš smo plan čak i premašili
03.06.2013.
u 13:45
Županica Lovrić Merzel je posebno izdvojila pobjedu Kristine Ikić Baniček (SDP) za gradonačelnicu Siska i Andrije Rudića (SDP) za gradonačelnika Kutine.
Pogledaj originalni članak

Drugi krug lokalnih izbora za nas su bili izbori iznad izbora. Upravo u Sisačko-moslavačkoj županiji SDP je ostvario najbolji izborni rezultat u Hrvatskoj. Osim što smo pobjednici na razini županije, s našim smo koalicijskim partnerima pobijedili u sedam gradova i pet općina, što je dosad najbolji rezultat - rekla je na konferenciji za novinare Merina Lovrić Merzel, koja je ušla u treći mandat županice.

Županica Lovrić Merzel je posebno izdvojila pobjedu Kristine Ikić Baniček (SDP) za gradonačelnicu Siska i Andrije Rudića (SDP) za gradonačelnika Kutine. I u gradovima u kojima su godinama funkcije gradonačelnika obnašali članovi HDZ-a, došlo je do promjena. Spomenula je pobjede Vlade Klasana (HSLS) za gradonačelnika Novske, te Darinka Dumbovića (HNS) za gardonačelnika Petrinje.

- Naš smo plan čak i premašili, što zahvaljujemo građanima koji su izašli na izbore. To je potvrda naše vjerodostojnosti, odgovornosti i povjerenja - rekla je Lovrić Merzel.

>>Lovrić se na gradilištu oslanjala na Ivu Josipovića zbog potpetica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.