Tragedija u Slavoniji

Žrtva jakog nevremena: Popravljala oštećeni krov, pa poginula

Foto: Damir Spehar/PIXSELL/ Ilustracija
Žrtva jakog nevremena: Popravljala oštećeni krov, pa poginula
06.02.2020.
u 11:26
U Našicama je prilikom sanacije krovišta, koje je oštećeno u nevremenu, 63-godišnja hrvatska državljanka na tavanu kuće pala te od zadobivenih ozljeda preminula, kažu iz policije
Pogledaj originalni članak

U Našicama je smrtno stradala 63-godišnja žena koja je sama pokušala popraviti dio krova nakon snažnog nevremena koje je pogodilo Slavoniju i Baranju u utorak.

- Područje naše županije poharalo je olujno nevrijeme i tom prilikom oštećeno je više stambenih i gospodarskih objekata te osobnih automobila. U Našicama je prilikom sanacije krovišta, koje je oštećeno u nevremenu, 63-godišnja hrvatska državljanka na tavanu kuće pala te od zadobivenih ozljeda preminula. Na mjestu događaja obavljen je očevid i utvrđeno je kako nema elemenata kaznenog djela. U vezi s tom tragičnom nesrećom slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - doznaje Glas Slavonije od Zorana Kona, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Olujni vjetar u Osječko-baranjskoj županiji nosio je krovove, rušio stabla i čupao prometne znakove, kante za smeće letjele su posvuda po gradskim ulicama, a nestajalo je i struje. Zbog olujnog vjetra vatrogasci diljem Slavonije i Baranje imali su, uz redovne poslove, u utorak i srijedu pune ruke posla

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.