Izbjegnuta tragedija

Zrakoplovu se u letu zapalio motor, odmah prisilno prizemljen

Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
Zrakoplovu se u letu zapalio motor, odmah prisilno prizemljen
05.09.2017.
u 07:23
Snimke su pokazale kako je ubrzo nakon polijetanja Boeinga 777 na jednom od motora izbila vatra, a smatra se da je uzrok jato ptica iako se slučaj još istražuje
Pogledaj originalni članak

Zrakoplov Japan Airlinesa (JAL) prisilno je sletio na tokijsku međunarodnu zračnu luku u utorak nedugo nakon polijetanja, a po svemu sudeći razlog je jato ptica, rekao je glasnogovornik zrakoplovne kompanije.

Po njegovim riječima nitko od 248 ljudi u zrakoplovu nije ozlijeđen. Snimke su pokazale kako je ubrzo nakon polijetanja Boeinga 777 na jednom od motora izbila vatra, a smatra se da je uzrok jato ptica iako se slučaj još istražuje.

Zrakoplov je letio za New York s 233 putnika i 15 članova posade.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
ObrenM
07:43 05.09.2017.

Pohvale pilotima.

JU
jurajuric116
09:58 05.09.2017.

zaustaviš protok goriva, upališ sustav za gašenje požara, raspališ drugi motor do jaja i moliš boga da neka ptičurina ne uleti u drugi i vozi miško. "za beograd, za beograd, s firmom Krstić, upravo se narod sprema, samo sreće valjda nema"

Avatar nekakav
nekakav
11:25 05.09.2017.

sadako je napravila previše papirnatih ždralova...