Gaf tjedna

Prvo tvrdili da nisu odbili avion, a onda priznali da ipak jesu

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Prvo tvrdili da nisu odbili avion, a onda priznali da ipak jesu
26.06.2017.
u 06:50
Zrakoplov Croatia Airlinesa (CA) na letu iz Zagreba u Dubrovnik potkraj prošlog tjedna završio je u Rimu
Pogledaj originalni članak

Uprava tvrtke Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ), koncesionar u Zračnoj luci Franjo Tuđman “proslavila” se početkom ovog tjedna pokušajem opravdanja zašto je zrakoplov Croatia Airlinesa (CA) na letu iz Zagreba u Dubrovnik potkraj prošlog tjedna završio u Rimu, iako se zbog bure na dubrovačkom području htio vratiti u svoju polazišnu zračnu luku.

U CA su odmah u subotu nakon tog događaja od petka navečer kazali da su na ZL Franjo Tuđman odbili prihvatiti njihov avion. IZ MZLZ-a su se pak o tom događaju očitovali tek u ponedjeljak i ustvrdili da nije točno da nisu htjeli prihvatiti avion, nego da CA nije uputila zahtjev za to.

Na optužbe da zagrebački aerodrom nije imao dovoljno vatrogasaca u petak navečer da bi primio airbus CA i da u biti nije bio otvoren 24 sata iako prema hrvatskim propisima to mora biti, iz MZLZ-a su prvo tvrdili da to nije točno. No u ponedjeljak navečer poslali su novo priopćenje u kojem su morali priznati da nije točno ono što su naveli u prvom priopćenju. Sredinom tjedna i Agencija za civilno zrakoplovstvo zaključila je da je za cijeli slučaj s avionom CA od petka navečer kriv MZLZ.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KO
koraknaprijed
11:40 26.06.2017.

Treba pregledati sve ugovore potpisane od Hajdaša,nije samo što su koncesijski ugovori ne transparentni,cijli projekat je smanjen i izmjenjen.

DU
Deleted user
07:24 26.06.2017.

vodeci politicari u hrvata jedno misle drugo govore a trece rade i dobro zive a polovini preostalog naroda pripada od sake do lakta

DU
Deleted user
07:21 26.06.2017.

sto se cudite kao bedak na dracu