Objava na Facebooku

Milanović: Komadini sam predložio debatu na televiziji

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Milanović: Komadini sam predložio debatu na televiziji
28.03.2016.
u 19:02
Komadina će biti Milanovićev protukandidat za predsjednika SDP-a na unutarstranačkim izborima koji će se održati 2. travnja.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović objavio je danas na Facebooku da je Zlatku Komadini predložio debatu na jednoj od televizija.

Podsjetimo, Komadina će biti Milanovićev protukandidat za predsjednika SDP-a na unutarstranačkim izborima koji će se održati 2. travnja.

Milanovićevu objavu na Facebooku u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Posljednjih tjedana družio sam se i razgovarao s tisućama članica i članova diljem Hrvatske, od Belog Manastira, Slavonskog Broda do Sinja, Supetra, Paga, Rovinja i Pazina, Pule, preko Pregrade, Ivanca, Vrbovca i svih ostalih mjesta i gradova koje sam posjetio. Hvala vam na tome. Nažalost, nisam vas stigao sve obići i zato sam kolegi Zlatku predložio debatu na jednoj od televizija, za što smo i dobili ponude s TV Jabuke, N1, Nova TV i emisije Otvoreno na HRT-u, kako bi svi naši članovi koji nisu do sada imali prilike, mogli čuti naša mišljenja i razgovore. Zadnji tjedan prije izbora je pred nama, veselim se razgovoru i svim sugestijama i komentarima u Delnicama, Čabru, Samoboru, Murskom Središću i Varaždinu. To je naš smjer i tim smjerom nastavljamo nakon 2.4.!

 

>> Milanović: Nikad nisam bježao od sučeljavanja, još jednom pozivam Zlatka na TV debatu 

>> Milanović bi sučeljavanje na TV-u, Komadina pred SDP-om

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

ST
stric5
19:10 28.03.2016.

...vaše razgovore vodite po pećinama .... svi članovi vaše partije stanu na jedno malo veće stablo ....

KA
kacavenda
20:08 28.03.2016.

Samo poslije 15h, do tad spava

Avatar juricamesko
juricamesko
19:11 28.03.2016.

niko neće u debatu sa jadnim Neronom.da proba nagovoriti Marasa ili Peđu Grbina.ako ga odbiju i njih dvojica ostaje mu samo Stazić