nestala 2007. godine

Policija ima novog sumnjivca za nestanak Madeline McCann

Foto: Reuters/PIXSELL
madeleine McCann
Foto: PA/Press Association/PIXSELL
Missing Madeleine McCann
Foto: Press Association/Pixsell
Obljetnica nestanka Madeleine McCann
Foto: Press Association/Pixsell
Obljetnica nestanka Madeleine McCann
03.06.2020.
u 22:24
Muškarac, koji trenutačno izdržava zatvorsku kaznu za druga djela, iznenada je napustio objekt u kojem je živio samo nekoliko dana prije nestanka
Pogledaj originalni članak

Istraga nestanka trogodišnje djevojčice Madeleine McCann iz Velike Britanije u Portugalu 2007. godine ima značajan novi trag. Muškarac kojeg britanski Scotland Yard dovodi u moguću vezu s njezinim nestankom trenutačno se nalazi u zatvoru u Njemačkoj. 

Nijemac, koji trenutačno izdržava kaznu za druga djela, živio je u zgradi nedaleko od mjesta gdje je djevojčica zadnji put viđena 2007. godine, piše CNN.

Iznenada je napustio objekt u kojem je živio samo nekoliko dana prije nestanka, a policija smatra da se zadržao u okolici. Opisali su ga kao visokog, vitkog i plave kose. U vrijeme Madeleineinog nestanka imao je 30 godina. 

Policija je otkrila kako je osumnjičenik, u vrijeme nestanka djevojčice, imao dva automobila. Prvi je kamper portugalskih registarskih oznaka, a drugi je Jaguar njemačkih registracija. Jaguar je prvobitno bio registriran na njegovo ime, no dan nakon Madeleineinog nestanka, automobil je ponovno registriran na drugu osobu iz Njemačke. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
23:11 03.06.2020.

Koga boli kuac. da je to bila mala Hrvatica englezi nebi uopce objavili a kamo li o tome pisali po svojim medijima deset godina poslije. Ja vam ovo cu vam napisat pa mi vi mozete uvalti dozivotni ban.

Avatar Golum
Golum
08:21 04.06.2020.

I kakvo klupko se tu odmotava? Imaju indicije a ne dokaze...ustvari nemaju oni nista, zali boze love potrosene na potragu.

Avatar lola lola
lola lola
01:01 04.06.2020.

Ukrao ju je pedofilski lanac kao sto kradu na tisuce djece svake godine samo nisu sva zanimljiva medijima!