Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala 2007. godine

Policija ima novog sumnjivca za nestanak Madeline McCann

madeleine McCann
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
03.06.2020.
u 22:24

Muškarac, koji trenutačno izdržava zatvorsku kaznu za druga djela, iznenada je napustio objekt u kojem je živio samo nekoliko dana prije nestanka

Istraga nestanka trogodišnje djevojčice Madeleine McCann iz Velike Britanije u Portugalu 2007. godine ima značajan novi trag. Muškarac kojeg britanski Scotland Yard dovodi u moguću vezu s njezinim nestankom trenutačno se nalazi u zatvoru u Njemačkoj. 

Nijemac, koji trenutačno izdržava kaznu za druga djela, živio je u zgradi nedaleko od mjesta gdje je djevojčica zadnji put viđena 2007. godine, piše CNN.

Iznenada je napustio objekt u kojem je živio samo nekoliko dana prije nestanka, a policija smatra da se zadržao u okolici. Opisali su ga kao visokog, vitkog i plave kose. U vrijeme Madeleineinog nestanka imao je 30 godina. 

Policija je otkrila kako je osumnjičenik, u vrijeme nestanka djevojčice, imao dva automobila. Prvi je kamper portugalskih registarskih oznaka, a drugi je Jaguar njemačkih registracija. Jaguar je prvobitno bio registriran na njegovo ime, no dan nakon Madeleineinog nestanka, automobil je ponovno registriran na drugu osobu iz Njemačke. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
23:11 03.06.2020.

Koga boli kuac. da je to bila mala Hrvatica englezi nebi uopce objavili a kamo li o tome pisali po svojim medijima deset godina poslije. Ja vam ovo cu vam napisat pa mi vi mozete uvalti dozivotni ban.

Avatar Golum
Golum
08:21 04.06.2020.

I kakvo klupko se tu odmotava? Imaju indicije a ne dokaze...ustvari nemaju oni nista, zali boze love potrosene na potragu.

Avatar lola lola
lola lola
01:01 04.06.2020.

Ukrao ju je pedofilski lanac kao sto kradu na tisuce djece svake godine samo nisu sva zanimljiva medijima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije