DRAMATIČNA SITUACIJA

Zmija im upala u redakciju i uplašila sve: 'Posramila nas je kolegica...'

Foto: screenshot/Twitter
Zmija im upala u redakciju i uplašila sve: 'Posramila nas je kolegica...'
01.08.2017.
u 10:39
Zmija je kasnije puštena u prirodu.
Pogledaj originalni članak

Kada je kamerman postaje Nine News došao za svoje računalo tamo je pronašao neočekivanog gosta. Radilo se o velikoj zmiji zbog koje se uspaničila cijela redakcija.

- Moj prvi prijedlog je bio da spalimo cijelu zgradu, no nitko se nije složio s tim - kazala je direktorica Kate Limon koja je na Twitteru objavila snimku uklanjanja.

Na internetu je počela tražiti osobu koja bi im mogla pomoći u ovom slučaju, no otkrilo se da je pomoć bliža nego se to činilo. Radilo se o kolegici.

- Pretraživala sam hvatače zmija, no ispada da je naša menadžerica programa divlja ratnica - napisala je.

I kolegica je došla u haljini s cvjetićima i štiklama te hrabro rukama uhvatila zmiju.

- Posramila nas je sve. Jedan od naših prodajnih direktora također joj je pomagao, to je onaj kojeg je zmija pokušala ugristi lice. Bio je vrlo hrabar - napisala je Limon.

Zmija je kasnije puštena u prirodu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:31 02.08.2017.

To je ta kolegica podmetnula zmiju, pa se sad preserava!