Montirao fotografije

Zlostavljao djevojčice jer su ga izbrisale s liste prijatelja

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Zlostavljao djevojčice jer su ga izbrisale s liste prijatelja
02.11.2016.
u 07:25
Slavonac je osuđen na četiri godine zatvora, a internetom se neće smjeti koristiti pet godina. Na fotografije curica montirao je gola tijela
Pogledaj originalni članak

Proganjao je pet djevojčica na Facebooku. Imale su od 9 do 14 godina. Namamio ih je lažnim profilima, pretvarajući da je njihova vršnjakinja. Kada su ga djevojčice izbacile s popisa prijatelja, iz osvete je uzimao njihove fotografije s društvenih mreža i fotomontirao ih tako što je na njihova lica lijepio razgolićena tijela druge djece, pronađena također na internetu. Sve je “popratio” nizom uvreda i objavio.

Zbivalo se to 2013. i 2014. godine. Zbog spolnog zlostavljanja djevojčica u virtualnom svijetu, povrede privatnosti djeteta i iskorištavanja djece za pornografiju, 37-godišnji Slavonac nepravomoćno je u Osijeku osuđen na četiri godine zatvora, a usto se pet godina neće smjeti koristiti internetom. Nadzirat će ga HAKOM.

I nije mu to prvi put. Već je ranije osuđivan zbog sličnoga nedjela, uključujući i prijetnje maloljetnici, i to na godinu dana zatvora, ali tri godine uvjetno. Određeno mu je tada i psihijatrijsko liječenje.

>> Pedofil napao djevojčicu, susjedi ga pretukli pa pozvali policiju

>> Pedofil pošteđen zatvora nakon što je rekao da želi zasnovati obitelj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PE
PeroJoso
07:44 02.11.2016.

koji uzas, pa lik je ocigledno neka pedofilcina, treba ga strpat u zatvor na jedno 302 godine

OB
ObrenM
14:41 02.11.2016.

Bravo za tisak.Hvala vam da mu niste otkrili identitet da nebi imao psihicke smetnje.Sramite se pojedinci nedostojni casne profesije.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:40 02.11.2016.

Najbitnije je ustvrditi je li Slavonac pravi hrvat koji je svoja djela obavljao uz Boga i domoljublje kao svoj na svome jer jedino tako če se spasiti kao nevini vitez kojega če domoljubna balkanska raja podržavati i za njega prosvjedovati.