Nagrade Obrtničke komore

Zlatne ruke za najuspješnije bilogorske obrtnike

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Zlatne ruke za najuspješnije bilogorske obrtnike
28.11.2013.
u 17:46
Sveopća gospodarska kriza najveća je prijetnja opstanku brojnim domaćim obrtnicima.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Najuspješnijim obrtnicima, i onima od kojih se to u budućnosti očekuje, predsjednik Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije Franjo Pal uručio je prestižne godišnje nagrade “Zlatne i Mlade ruke”.

Ovogodišnji slavodobitnici nagrade “Zlatne ruke” za dostignuća u obrtu i dugogodišnjoj promidžbi obrtništva su Nenad Kovačić iz Gornjeg Draganca, Zdenko Prhal iz Končanice, Davor Herceg iz Velikih Zdenaca, Svjetlana Damjanović iz Garešnice, te Goran Manestar i Đurđica Hrebak iz Bjelovara. U konkurenciji učenika, prestižno priznanje “Mlade ruke” zavrijedili su Ivan Živica iz Čazme, te Monika Dvekar iz Vagovine. Posebna pak priznanja Plaketu obrtničke komore za za dugogodišnji rad i suradnju s HOK-om pripala su Bjelovarsko bilogorskoj županiji, gradu Grubišnom Polju, te Ivanu Šepovalu iz Bjelovara i Alenu Žuncu, gradonačelniku Garešnice.

Unatoč svečarskog ozračja nije se mogla izbjeći tema o sveprisutnoj gospodarskoj krizi, za koju je rečeno da domaći obrtnici ne pamte kada su bili u težoj situaciji, no unatoč tome vjeruju da će joj se većina naposljetku uspješno othrvati.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.