LAKA ODLUKA

Ženi poručio da bira između njega i pasa, ona nije imala nikakve dvojbe

Foto: Screenshot
Ženi poručio da bira između njega i pasa, ona nije imala nikakve dvojbe
07.06.2018.
u 17:35
Liz je odrastala s psima većinu svog života budući da je njezina majka uzgajala West Highland Terrierse, a njezin otac posjedovao posao životinjske hrane.
Pogledaj originalni članak

Žena koja tvrdi da joj je suprug dao ultimatum u kojem mora birati između njega ili 30 pasa koje je spasila kaže kako je sada sama. Liz Hazlam (49) je rekla da joj je muž Mike (53) rekao "ili ja ili psi", prenosi Metro. Ne želeći kompromis, kaže da je sada sretnija nego ikad

- Nakon 25 godina braka trebao je znati da ne postoji šansa da se odreknem svojih pasa. On je jednostavno došao do točke gdje mu je bilo dosta i želio je usporiti. Ali ja nisam bila spremna dati svoje pse, kaže Hazlam.

Liz je prvi put srela Mikea kada je imala 16 godina, a nakon što je završila školu, napustila je kuću i preselila se kod njega. Par se vjenčao u siječnju 1991. godine, a imaju i 22-godišnjeg sina Ollieja. Liz je odrastala s psima većinu svog života budući da je njezina majka uzgajala West Highland Terrierse, a njezin otac posjedovao posao životinjske hrane. 

Liz je ubrzo osnovala BedforBullies, organizaciju koja za cilj ima spašavanje pasmine Bull Terrier i upravo je tada počela udomljavati napuštene pse. Ali ove jako zahtjevne životinje gurnule su Mikea u drugi plan. 

- Sve smo se više i više počeli udaljavati. Mike je bio jako uživljen u svoj posao na kojem je provodio većinu vremena, a ja nisam apsolutno ništa radila. Nisam željela biti žena koja ništa ne radi i zato sam se okružila sa svojim psima, priča Liz. 

- Znao je od trenutka kada smo se susreli da su psi moja strast. Ne znam što je očekivao. Rekao mi je da odlazi i da je riješio neki drugi smještaj, tako da je spakirao torbe i otišao. 

Prije nego što su se razveli, Liz kaže kako je Mike znao često ponavljati kako 'ne želi više to raditi, da želi dobiti putovnicu i otići'. Liz je rekla da je njihova veza isključivo evoluirala oko pasa, koji su svi imali medicinske probleme i nisu bili u mogućnosti da ih se ponovno udomi. Čak 18 mjeseci od kad su se razdvojili, Liz kaže da ona i Mike nisu imali nikakvih daljnjih kontakata, unatoč tome što su i dalje oženjeni.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BF
bf2
20:25 07.06.2018.

emotivno pomaknuta osoba...s obzirom na prvi dojam,onako sa slike,čini se da se dotični gospodin spasio

BI
Biouskoli91
17:52 07.06.2018.

Karolina?

DU
Deleted user
23:26 07.06.2018.

posjedovao posao :))))))) dakle svašta