Uznemirujuća snimka

Žena snimljena kako usred noći zvoni na vrata, uslijedilo je grozno otkriće

Foto: Montgomery County Sheriff MCTXSheriff
Žena snimljena kako zvoni na vrata
30.08.2018.
u 11:03
Dečko žene sa snimke pronađen je s jednom ranom od vatrenog oružja za koju se vjeruje da si ju je sam nanio, a pronađena je i samoubilačka poruka
Pogledaj originalni članak

Viralan video žene koja usred noći zvoni na vrata u SAD-u dobio je tragičan epilog nakon što je njezin dečko pronađen mrtav, a navodno je riječ o samoubojstvu.

Ured šerifa u Montgomeryju u saveznoj državi Teksas, koji je ranije objavio video pitajući građane znaju li dotičnu ženu, priopćio je kako je 32-godišnja žena sa snimke na sigurnom s obitelji. Identitet joj nije otkriven jer se radi o žrtvi obiteljskoj nasilja.

– Drago mi je da je kod kuće na sigurnom. To je strašno, nikad ne znate – rekla je susjeda Julie Noble, prenosi Click 2 Houston.

Dečko žene sa snimke (49) poslije je pronađen u svojem domu s jednom ranom od vatrenog oružja za koju se vjeruje da si ju je sam nanio, a pronađena je i samoubilačka poruka. Tijelo je otkriveno u srijedu, a par se uselio u tu kuću prije dva-tri mjeseca. Samoubojstvo se dogodilo u istoj četvrti gdje je žena snimljena kako zvoni na vrata više kuća, manje od tjedan dana prije toga.

– Čvrsto smo spavali. Mojeg supruga probudila je zvonjava. Vjerojatno je zvonilo 20 do 30 puta – rekla je jedna susjeda.

Kad je njezin suprug otvorio vrata, nikoga nije bilo.

Kao da je isparila – rekla je žena.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

IM
Immanuell
13:47 30.08.2018.

Koji je smisao ove priče?

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:19 30.08.2018.

Da mi je samo znati što nam je autor ovog članka želio reći?!

AR
Armagedon
14:05 30.08.2018.

što je svrha ove priče.....je li žena bila duh i nestala, je li je taj njen dečko ubio pa se sam ubio.... majke mi ovi novinari i tko ih uči pisati članak bez glave i repa...... kakvo je to novinarstvo i dijete iz prvog razreda bi ispričalo suvisliju priču