Bizaran slučaj

Žena priznala liječniku: Pojela sam trakavicu da bih smršavjela

Foto: Christian Ender/DPA/PIXSELL
Žena priznala liječniku: Pojela sam trakavicu da bih smršavjela
20.08.2013.
u 15:59
Liječnik je bio toliko zabezeknut tom njezinom pogrešnom odlukom da je zvao državni Ured za zdravstvo kako bi mu dali upute što da radi.
Pogledaj originalni članak

Žena iz američke savezne države Iowa nedavno je priznala liječniku da je kupila trakavicu na internetu te da ju je pojela u želji da smršavi, piše Huffington Post.

Liječnik je bio toliko zabezeknut tom njezinom pogrešnom odlukom da je zvao državni Ured za zdravstvo kako bi mu dali upute što da radi. Iz Agencije su mu kazali da pacijentici da posebne lijekove koji će ubiti parazita. Direktorica u Uredu za javno zdravstvo Iowe, dr. Patricia Quinlisk, potom je cijeli događaj opisala u e-mailu koji je poslala zdravstvenim djelatnicima u državi.

"Gutanje trakavica ekstremno je rizično i može dovesti do mnogih neželjenih nuspojava, kao i do smrti", napisala je Quinlisk te preporučila liječnicima da onima koji žele smršavjeti preporučuju dokazane metode, kao što je smanjenje kalorija koje unose u sebe i povećaju fizičku aktivnost.

>>Ovih 15 navika nas debljaju. Pročitajte koje su i izbjegnite ih!

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.