ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE

Željele su estetski zahvat pa doživjele pakao: 'Kao žrtve požara smo, ostat će nam ožiljci do kraja života'

Foto: Instagram
Željele su estetski zahvat pa doživjele pakao: 'Kao žrtve požara smo, ostat će nam ožiljci do kraja života'
05.03.2021.
u 18:11
- Ona nam je trajno uništila epiderm toliko da ćemo biti sklone raku jer naša koža na tom dijelu više nema zaštiti sloj
Pogledaj originalni članak

Zastrašujuće fotografije unakaženih žena u Srbiji kruže društvenim mrežama. Sve one su poslije takozvanih brazilskih estetskih zahvata dobile strašne kraste, opekline i ožiljke koji ne prolaze, zbog čega su potražile pravdu i na sudu.

“Kad su nas liječnici poslije svega vidjeli, kazali su nam da su opekline kao poslije požara”, započela je za Novu.rs svoju priču Beograđanka, koja je sa još četiri žene koje su prošle isto napravila Instagram stranicu na kojoj objavljuju fotografije unakažene  kože, a sve kako bi upozorile druge. Kako prenosi prenosi Radio Sarajevo, Beograđanka kaže da im se iz sata u sat javljaju i druge oštećene žene kako iz Beograda, tako i Banja Luke, budući da dotična gospođa radi i dalje u oba grada. 

“Sve mi smo za O.M. saznale preko Instagrama gdje je ona objavljivala snimke zahvata, ali i preko jedne naše popularne pjevačke zvijezde koja ju je reklamirala na društvenim mrežama. Također, vidjele smo da je Olgica prije dvije godine proglašena za poduzetnicu godine. Vidjele smo i snimke žena koje su pričale da su zadovoljne poslije njenih tretmana, ali nijedna od nas tada nije obratila pažnju na to da su snimci zamagljeni i da su korišteni filteri”, sjeća se ova nesretna žena kako je sve počelo protekle jeseni.

Umjesto da radi lasersko smanjivanje nosa kao što je objašnjavala na Instagramu, gospođa je radila tretman plazma pjenom.

“Problem je što prema zakonu u Srbiji taj zahvat može da radi samo liječnik ili medicinsko osoblje, i to u specijaliziranoj ustanovi. Mi smo tek poslije saznale da ona uopće nije liječnik, kako se predstavljala. Problem je i što je ona obučavala druge”, nastavlja Beograđanka.

Tretman je platila oko 1.700 eura, a dobila je, tvrdi, sprženo lice. Cijena tretmana kod prozvane gospođe je inače okvirno 1.000-2.000 eura. 

“Boljelo je kao đavo, a oporavak je bio još gori. I danas se oporavljam jer taj atrofirani ožiljak i dalje boli. A odmah nakon tretmana, kad su spale kraste, vidjela sam da su ostali ožiljci. Na sve to, ona je kazala da treba da dođem na korekciju. I nakon te korekcije, kad su spale kraste za 15 dana, ožiljak je bio još veći. Ona nam je trajno uništila epiderm toliko da ćemo biti sklone raku jer naša koža na tom dijelu više nema zaštiti sloj. Ti ožiljci će nam biti vidljivi do kraja života i mogu da se saniraju samo 70 posto.”

Prozvana O.M. komentirala je napade za Novu.rs.

“Ovih dana trpimo cyber nasilje od dotičnih osoba koje su čupale i odvaljivale sebi rane. Njih je šest, a sve ostale su konstruirane priče. Naši zahvati nemaju opasne posljedice, mi imamo divna iskustva i svi koji poštuju proces oporavka, tijekom kog postoji neki vid rane. Svaki vid degradacije nečeg divnog će biti predočen nadležnim službama, pošto se vodi antikampanja bez argumentiranih i izmišljenih i konstruiranih riječi našeg lika i dijela. Vjerujemo u naše institucije, i Republike Srpske i Republike Srbije, da se ovakvim ljudima stane na kraj da bi ljudi saznali pravu istinu koju ćemo i objaviti nakon svega - poručila je.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VI
vidum
18:40 05.03.2021.

Tko traži taj i nađe.

LA
lajh1985
18:29 05.03.2021.

mogao sam ih ja let lampom bolje obradit

FM
fmica
21:20 05.03.2021.

ja isto neznam zakaj te srbe niko ne voli