Vukovar - Srebrenica

'Želimo podsjetiti na sve žrtve u srpskoj agresiji na Hrvatsku i BiH'

Foto: Miroslav Flego/VLM
'Želimo podsjetiti na sve žrtve u srpskoj agresiji na Hrvatsku i BiH'
06.07.2013.
u 18:01
U ovom zahtjevnom maratonu sudjeluju hrvatski branitelji Mladen Hodak i Duško Štrbac iz Zagreba, Elvir Rakipović iz Osijeka i Mirsad Veladžić iz Daruvara.
Pogledaj originalni članak

U spomen na 18. godišnjicu genocida u Srebrenici, ispred Memorijalnog centra na Ovčari odakle ih je ispratio vukovarski gradonačelnik Željko Sabo, krenuo je ultramaraton dug 227 kilometara Vukovar - Srebrenica kojega po drugi put organizira Vijeće bošnjačke nacionane manjine grada Zagreba, a održava se pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Ive Josipovića.

U ovom zahtjevnom maratonu sudjeluju hrvatski branitelji Mladen Hodak i Duško Štrbac iz Zagreba, Elvir Rakipović iz Osijeka i Mirsad Veladžić iz Daruvara. - Želimo podsjetiti na sve nevino stradale žrtve u srpskoj agresiji na Hrvatsku i BiH 90-tih te posebno odati počast žrtvama Vukovara i Srebrenice. Ujedno, ultramaratonom želimo povezati dva grada i njegove žrtve - kaže Kemal Bukvić, organizator ultramaratona dodajući kako trče pet etapa i svakog dana noće u nekom od gradova u Hrvatskoj i BiH na putu gdje ih ugoste prijatelji pa ih je tako u Vinkovcima dočekao i ugostio dogradonačelnik Tomislav Šarić. U Srebrenicu dolaze u srijedu oko 12,45 sati.

>>'Srebrenic​a Rijekom hodi': U more bacili 18 bijelih ruža

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.