Traži se ubojica

Zbog ubojstva profesora na Zrću istraga proširena i na Zagreb

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Marijan Vukelić, portal
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
zrće,ubojstvo,profesor (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
zrće,ubojstvo,profesor (1)
24.08.2013.
u 13:31
Policija nije potvrdila da ima očevice niti osumnjičene pa pokušavaju doznati i u mjestu njegova stalnog prebivališta bilo kakve detalje koji bi pomogli rasvjetljavanju ovog slučaja.
Pogledaj originalni članak

Istraga oko ubojstva 60- godišnjeg zagrebačkog profesora tjelesnog Marijana Vukelića nastavlja se na Zrću, ali i u Zagrebu. Policija nije potvrdila da ima očevice niti osumnjičene pa pokušavaju doznati i u mjestu njegova stalnog prebivališta bilo kakve detalje koji bi pomogli rasvjetljavanju ovog slučaja. 

Vukelić je, podsjetimo, napadnut udarcem bocom pjenušca u glavu i pronađen u utorak rano ujutro u uvali Zrće, odnosno na plaži Katareo između dva noćna kluba. Dva dana kasnije preminuo je u zadarskoj Općoj bolnici, a jučer je pokopan u Donjem Kostinju.

>>Bocom šampanjca zatukli bivšeg prvaka u hrvanju i profesora

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.