PROMETNI VIKEND

Gužve na cestama se smanjuju, kolone na graničnim prijelazima i do 8 kilometara

Foto: Goran KovačićPIXSELL
Kolone
Foto: Goran KovačićPIXSELL
Kolone
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
tunel sveti rok
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Gužve ikolone na cestama
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Gužve ikolone na cestama
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Gužve ikolone na cestama
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Kolone
Foto: Goran KovačićPIXSELL
Kolone
Foto: Goran KovačićPIXSELL
Kolone
Foto: Goran KovačićPIXSELL
Kolone
Foto: Goran KovačićPIXSELL
Kolone
Foto: Goran KovačićPIXSELL
Kolone
20.08.2016.
u 13:42
Kolona pred naplatom Lučko, na ulasku na autocestu iz smjera Jankomira (A3), kolona je oko 1 km, a na izlazu prema Zagrebu kolona je oko 3 km.
Pogledaj originalni članak

Gužve na cestama se smanjuju pa više nema dugačkih kolona kao što je to bilo tijekom dana zbog prometnih nesreća koje su se dogodile na A1.

Zbog teške prometne nesreće na autocesti A1 prije čvora Zadar 2 u smjeru Zagreba vozilo se usporeno u koloni od 14,5 km, a poslije čvora Donja Zdenčina vozilo se u koloni od 9 kilometara.

Kako javlja HAK u 19.20 kolone su na A1 pred naplatom Lučko na izlazu prema Zagrebu oko 3 km, na A2 pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije oko 4 km, na A3 pred naplatom Zagreb istok u smjeru Zagreba oko 500 m, na A7 pred naplatom Rupa u pravcu Slovenije oko 2,5 km.

Pred graničnim prijelazom Pasjak u smjeru Slovenije kolona je oko 8 km (od čvora Rupa), a pred prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Slovenije kolona je oko 4 km.

Usporeno, uz povremene zastoje vozi se na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Novom Vinodolskom, Senju, Zadru, Šibeniku, Splitu, Trogiru, Stobreču, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku.

>>Što raditi kad se nađete u usijanom autu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NJ
njetrkonza
11:54 20.08.2016.

Hrvati su prvaci pretjecanja po zaustavnoj traci

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
13:17 20.08.2016.

u prijevodu sa jezika velikog trgovišća, zbog policije koja ništa ne radi, propušta manijake za volanom da maltretiraju one koji poštuju zakon, događaju se nesreće i kolone duge 9 km

NE
netkovic123
07:47 22.08.2016.

u subotu kod salzburga u austriji kolona oko 15 km i da bi se preslo na njemacku stranu uzelo vise od 4 sata u koloni jer policija pregledava vozila gore neg u vrijeme juge. tako je bilo i na dan nove godine (a pricamo o nekoj EU bez granica). na karavankama jos gore kolona 12 km do ispred jesenica pa izracunajte jedan po jedan dok plati tunel. uglavnom, oz zagreba do minhena uzelo 11 sati, s time da se karavanke tunel zaobislo preko italije do vilacha! prema tome ovo po hrvatskoj je kao mala pauza nakon svega putovanja. ne idite nikud autima, danas su avioni i vlakovi puno brzi.